Alebo ste už boli u mňa na ŠKOLENÍ TROCHU INAK a boli ste veľmi spokojní a viete, akú kvalitu informácií môžete očakávať. Číslo takmer 2000 vyškolených zamestnancov zo Školských jedální za 2 roky tomu nasvedčuje.
Na konferencii získate komplexný prehľad o práci vedúcej ŠJ z pohľadu metodicko – hygienického - všetko na jednom mieste - nové normy, aplikácie, zostavovanie jedálnych lístkov, výpestky zo záhradky, diétne stravovanie, formuláre HACCP, kontrola, dovoz stravy z iného zariadenia, donáška pokrmov od rodičov u detí s potvrdenou alergiou atď.
245 €/1 účastník, 180 € druhý účastník z tej istej prevádzky.
7:30 - 8:00 | Prezentácia a neskoré raňajky |
---|---|
8:00 - 9:50 | →otvorenie konferencie a spoločné prednášky |
9:50 - 10:00 | prestávka (coffeebreak) |
10:00 - 12:00 | → workshop metodika |
12:00 - 12:40 | OBED |
12:40 - 13:00 | Ubytovanie |
13:00 - 17:00 | poobedňajšie workshopy + coffebreak (KONTROLA, manažment HACCP, Úskalia pri zostavovaní jedálnych lístkov, APLIKÁCIE ku MSN) |
17:30 | VEČERA |
19:00 | → večerný team building, na ktorý nezabudnete |
7:30 - 8:00 | Raňajky |
---|---|
8:00 - 9:50 | Workshopy Diétne stravovanie a výpestky zo záhradky |
9:50 - 10:00 | prestávka (coffeebreak) |
10:00 - 12:00 | → Workshopy – strašiak menom Odpady |
12:00 | OBED |
Bude to prehĺbenie a utvrdenie si vedomostí a zručností v problematike. Náhrada za niekoľko online školení dokopy. Možnosť opýtania sa otázky v okruhu ľudí, kde nikto neprevráti oči „bože to nevieš“ ale v okruhu ľudí, ktorí sa chcú niečo dozvedieť....
Benefit vo forme nových kontaktov a hlavne pocitu, že nie ste sama, kto má rovnaké obavy, či to robíte správne.
A v neposlednej miere odídete s množstvom informácií a nových zručností ako si pomôcť.
Každý kto absolvoval moje školenie alebo prednášku vie, že neexistuje nedá sa. Vždy sú cesty a možnosti, a My Vás naučíme, ako a pre akú možnosť, sa rozhodnúť v danej situácii.
Získajte istotu v tom, čo robíte správne a nastavte si procesy tak, aby aj to ostatné bolo rovnako.