Plánovanie a schvaľovanie novej prevádzky (gastro a ubytovacie zariadenie).
Zastupovanie a komunikácia s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (hygiena).
Uzatvorenie roka – sumarizácia, archivácia dokumentov v zmysle zákona.
Hlavnou činnosťou je poradenská činnosť v oblasti hygieny výživy a HACCP.
História spoločnosti a idea pre jej vznik v roku 2011 sa postupne rodili spolu s mojou odbornou praxou už od r. 2002.
Spomínam si na mnohých začínajúcich prevádzkovateľov a momenty, keď pociťovali neistotu pri administratívnom vybavení prevádzky a následne aj pri riešení problematiky vyhovujúcich hygienických podmienok. Určite aj mnohým z Vás chýbali odborné poradenské služby v oblasti hygieny, najmä pri častých zmenách v legislatíve a z toho vyplývajúcich činností, ktoré sú pod kontrolou štátnych orgánov na úseku ochrany zdravia.
Všetky tieto okolnosti ma viedli k hľadaniu možností využitia odborných znalostí, ktoré by efektívne pomohli prevádzkovateľom v riešení konkrétnych krokov. Dnes po takmer 10 ročnej činnosti sa ukázalo, že moje kroky viedli správnym smerom a predpoklady boli správne.
Verím, že Vás moja ponuka služieb osloví.
Neváhajte a využite služby, založené na rokoch praxe v "hygiene" a nových nápadoch, ktoré Vám uľahčia prácu.
Pokiaľ:
Mojou snahou je otvorená komunikácia a spolupráca s klientom aj po niekoľkých rokoch, tak ako už spolupracujem s niekoľkými prevádzkami (hotelmi, reštauráciami, výrobňami a pod.).
Dokumentáciu nerobím od stola, vždy uprednostňujem osobný kontakt a HACCP je vždy nastavený na reálny stav tak, že aj po rokoch je HACCP po jeho zavedení v prevádzke stabilné, dodržiavané a hlavne akceptované zo strany zamestnancov.
Neváhajte a využite služby, založené na rokoch praxe v "hygiene" a nových nápadoch, ktoré Vám uľahčia prácu.
Pokiaľ ste pred auditom a potrebujete pomôcť s prípravou podkladov pre RÚVZ a s prípravou prevádzky pred samotným výkonom auditu vo Vašej prevádzke.
Pripravím Vás na skúšky odbornej spôsobilosti pre výkon epidemiologicky závažných činností.
Vykonávam školenia zamestnancov k prevádzkovým poriadkom a HACCP a podobne podľa požiadaviek klienta.
Ponúkam Vám poradenstvo pri:
Kontaktný formulár slúži na objednanie služby.
V prípade záujmu vyplňte formulár nižšie alebo ma kontaktujte na telefónnom čísle +421 905 780 843